Uppskjuten Action FAQ

+ Hur många människor i New Jersey kan godkännas enligt den uppskjutna Action politik?

Korta svaret är 85.000 mer än alla utom 43 andra stater. För mer information, se denna dokumentet .
- Hur många människor i New Jersey kan godkännas enligt den uppskjutna Action politik?
+ Hur många människor i New Jersey kan godkännas enligt den uppskjutna Action politik?
+ Vad är ålder kraven för den nya politiken?

I juni 18, 2012, uppskjutna åtgärder intressenter församlade USCIS Director Alejandro Mayorkas, USICE direktör John Morton och Customs and Border Protection tf kommissionär David Aguilar tog direktör Mayorkas ledningen i att ge DHS nuvarande syn på ålder och utbildning som krävs för unga människor att godkännas enligt programmet.

När det gäller utbildning, tre examina är att en person vara närvarande i skolan eller har examen från high school eller ha en GED certifikat. De krav betraktades av Mr Mayorkas i disjunktiva. Han uppgav att minimiåldern för att ansöka om uppskjuten åtgärd är 15 år och den äldsta som är yngre än 31. Det barn som är 14 och uppfyller alla andra krav för uppskjuten åtgärder den 15 juni 2012 kommer att kunna tillämpa när han / hon fyller 15. En sökandes ålder är under 31 bestäms som den 15 juni 2012. På frågan om en person som studerade för ett GED certifikat den 15 juni 2012, men hade ännu inte fått det vid denna tidpunkt är berättigad, svarade direktören Mayorkas att personen skulle behöva titta på den första examen, som för närvarande skolan, för att avgöra behörighet.

Det svaret självklart väcker ytterligare frågor som GED kurser kan antingen lära genom en regelbunden klassrum i en erkänd skola eller online klasser av en erkänd skola eller av institutioner / enheter som kan vara mindre än erkända skolor. Så skulle vara i färd med gå en online-kurs för ett GED certifikat den 15 juni 2012, kvalificera sig i samma ljus som i en vanlig klassrum i ett universitet, 4 år college eller community college som erbjuder en GED kurs? Skulle en avgift kvitto på en institution / center / erkända skolan eller före 15 juni 2012 vara tillräckliga bevis för att kvalificera sig? Vad händer om den enskilde studerar genom en fri vuxenutbildning klass?

Dessa frågor tillsammans med många andra kommer att presenteras och förhoppningsvis lösas positivt till Dreamers i ytterligare intressenter engagemang, vilket verkar vara en gynnad verktyg direktör Mayorkas. En uppskjuten åtgärd telefonkonferens var planerad den 9 juli 2012, där samma tre cheferna för byråerna, men tyvärr uppskjutas utan ord ytterligare omläggning.

Den här artikeln © 2012 Alan Lee, Esq.

Källa: . http://www.ilw.com/articles/2012 ,0717-lee shtm

- Vilka är de ålderskrav som för den nya politiken?
+ Vad är ålder kraven för den nya politiken?
+ Vad är väntetider för att N400 bearbetning?

N-400 Ansökan om Naturalization = 5 månader
N-600 Ansökan om certifiering av medborgarskap = 5 månader

Källa: http://www.ilw.com/govttimes/processingtimes.asp?OFFICE_ID=254

- Vilka är väntetider för att N400 bearbetning?
+ Vad är väntetider för att N400 bearbetning?

Kommande evenemang

  1. September
    15
    Lör

    1. 7: e årliga Latino Föräldraskap Konferens @ Childrens Home Society of New Jersey
  2. Oktober
    19
    Fre

    1. Andra årliga Latino Institute Symposium @ NYU School of Law, Lipton Hall

Visa kalender

Översättare

Kontakta oss