Yan Li | Web Designer

24 Shk 2012 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .


Yan Li është Designer Web i faqes EPID. Ajo është aktualisht një studente universitare në Rutgers University, New Brunswick, me një Teknologjisë së Informacionit dhe informatikes (ITI) të mëdha dhe të miturit japoneze. Ajo i pëlqen të projektimit, krijimtarinë, dhe teknologji, dhe shpreson të bëjë punën e ardhshëm në UI dizajn, dizajn UX, dizajn grafik dhe web design, veçanërisht për organizatat jofitimprurëse.

Faqen e saj web është e vendosur këtu .Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni