Yael Bromberg | Legal Çështjeve Associate Programi

16 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin e më gjerë .

Yael Bromberg është një Çështjeve Ligjore Associate Programi me shtetësi të Rutgers, një iniciativë e Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci. Ajo është një New Jersey-ngritur diplomuar në Rutgers Shkollën e Ligjit të Newark dhe Douglass Kolegjit. Ajo e specializuar në ligjin e interesit publik, duke u fokusuar në ndikimit të procesit gjyqësor, kërkimin dhe avokimit. Ajo ishte një anëtar Baker Ella me Qendrën për të Drejtat Kushtetuese, një Kinoy / Stavis anëtar të interesit publik me Klinikën Kushtetuese Rutgers Çështjeve Gjyqësore, një verë të asociuar me një Kryeministri të drejtat civile dhe firma e ligjit të punësimit, dhe një i huaj gjyqësor me L. nderuar Ronald Ellis, USMJ për Gjykatën e Shteteve të Bashkuara e Qarkut në rrethin jugor të Nju Jorkut. Aktualisht, Bromberg është një nëpunës gjyqësor ligj për të nderuar Debevoise Dickinson Richards, USDJ për Gjykatën e Shteteve të Bashkuara e Qarkut në Qarkun e New Jersey. Para stazh saj, Bromberg shërbyer në ligj dhe në Komitetin e Politikave të Koalicionit Aktit DREAM NJ, dhe në organizimin kapacitet, për zhvillim të politikës, dhe ligjore me baza të ndryshme dhe përpjekjet zgjedhore në nivel lokal, gjithë vendin, dhe në shkallë kombëtare.

Na Kontaktoni