Vanessa Matthews | Shtetësia Rutgers Associate

2 Maj 2012 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .Vanessa Matthews është një alum krenar Rutgers University, kanë arritur dy Bachelor saj të Arteve në Shkenca Politike dhe spanjisht dhe zotërinjtë e saj të Politikës Publike, si një kalorës Scarlet. Ajo është një ish-anëtar Eagleton dhe është një kontribues vullnetar të Programit të saj mbi Imigracionin dhe Demokraci. Një i ri amtare Jersey, Vanessa është një brez të parë Domenikane-amerikan dhe aktualisht punon në çështjet publike për një kompani të teknologjisë në Kearny, NJ.

Email:

vnessmat@gmail.com

Na Kontaktoni