Punëtorët e Bashkuara të Amerikës (Farm Federata Amerikane e Punës dhe Kongresi i Organizatave Industriale)

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga marrëdhënie pune .

UFW është një sindikatë që përfaqëson punëtorët amerikanë bujqësore.

Website

http://www.ufw.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni