Shteti i New Jersey Departamenti i Arsimit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Shteti i New Jersey Departamenti i Arsimit jep shpjegime të ligjit aktual dhe rregulloret në lidhje me të drejtën e nxënësve emigrantë 'e qasjes në shkollat ​​publike në New Jersey.

Lidhja e internetit: http://www.state.nj.us/education/news/2002/1021imm.htm

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni