Zgjidhja e punësimit bazuar Puzzle Amerikës Imigracionit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga lidhje të jashtme .

Abetare ACIP në punësim bazë emigracionin jep një pasqyrë e sistemit, si dhe detajet mbi tema të emigracionit të veçanta, duke ofruar zgjidhje për reforma që do të ndihmojë të krijojë vende pune amerikane, të nxitur ekonominë dhe për të ndërtuar një fuqi punëtore konkurruese amerikane.

http://www.acip.com/primer/

Na Kontaktoni