Ryan Stark Lilienthal | Fellow

14 Shk 2012 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

Ryan Stark Lilienthal praktikat ligj imigracioni në Princeton, New Jersey. Ai mori BA e tij në fe nga Tufts University dhe JD nga Brooklyn Ligjit Shkolla, ku ai ishte anëtar i Rishikimit të Ligjit Brooklyn. Z. Lilienthal aktualisht kryeson Emigracionit dhe Task Forca për Punësim e krye Einstein, dhe është në bordin e New Jersey Rrjeti Emigracionit politikëln NJIPN) dhe Bordit Këshillimor të Mbrojtjes e Amerikës Latine dhe Edukimin Ligjor Fund (LALDEF). Ai është një anëtar i Shoqatës Amerikane të Imigracionit Avokatëve simbolit AILA), dhe shërben si ndërlidhje legjislativ të Nju Xhersit kapitullin së. Përveç kësaj, z Lilienthal është në bordin Qendror të Hebrenjve Amerikanë Komitetit New Jersey kapitullit, dhe pret në interes të publikut, një program të jetojnë në radio 1300AM WIMG. Z. Lilienthal është Bashkë-Kryetari i Ardhmen Princeton, një anëtar i konsolidimit të Përbashkët / Shared Services Komisionit për Princeton Borough dhe Township, një anëtar i Bordit të njësisë bashkiake Princeton Zonimit e Rregullimit dhe një këshilltar i ish-Borough Princeton.

Na Kontaktoni