Robert Wood Johnson Foundation

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

Dru Robert Johnson Fondacioni është përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe të shëndetit të të gjithë amerikanëve të të gjitha racave, etnive dhe vende gjeografike. Qëllimi i RWJF është që të ndihmojë shoqëria transformohet për të mirë.

Faqja Personale:

http://www.rwjf.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme.

Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni