Randi Chmielewski | Koordinator për Programet Publike dhe projekte të veçanta

20 nëntor 2012 - nuk ka komente . Postuar nga Uncategorized .


Chmielewski është koordinator për programet publike dhe projekteve të veçanta në Institutin Eagleton e politikës. Ajo është një alumna i Programit universitare Eagleton Associate dhe më parë ka punuar si asistent special i kryetarit në Edison Township. Chmielewski mban një BA në Shkenca Politike nga Universiteti Rutgers dhe një MPA në Menaxhimin e Financave Publike dhe jofitimprurëse dhe Politikës nga Shkolla NYU Wagner.

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni