Puerto Rican Koalicioni Kombëtar, Inc

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

NPRC synon të forcojë në mënyrë sistematike dhe të rritur sociale, politike, ekonomike dhe mirëqenien e Ricans Puerto gjithë Shtetet e Bashkuara dhe në Porto Riko me një fokus të veçantë në më të pambrojtur.

Faqja Personale:

http://www.bateylink.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni