Kombëtar Emigracioni Forum

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

Forumi Kombëtar i Imigracionit është kryesor organizatë avokimi emigrant në vend me një mision për të avokuar për vlerën e emigrantëve dhe të emigracionit për kombin. Vizioni i NIF është që të krijojë politikën amerikane të imigracionit që nderon idealet e Amerikës, mbron dinjitetin njerëzor, reflekton kërkesat ekonomike të Amerikës, feston unitetin e familjes dhe ofron mundësi për përparim.

Faqja Personale:

http://www.immigrationforum.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme.

Shiko Calendar

Na Kontaktoni