Këshilli Kombëtar i La Raza

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

NCLR është një kompani private, jofitimprurëse, jopartiake, i përjashton nga taksat organizatë e themeluar në vitin 1968 për të ulur varfërinë dhe diskriminimin, dhe për të përmirësuar mundësitë e jetës për amerikanët hispanikë. NCLR është më e madhe elektorale organizatë me bazë kombëtare hispanike, shërbejnë të gjitha grupeve hispanike shtetësinë në të gjitha rajonet e vendit.

Faqja Personale:

http://www.nclr.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni