Kombëtar Latina Shëndeti Rrjeti

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

Kombëtar Latina Shëndeti Network është një organizatë jo-fitimprurëse që adreson shqetësimet kritike shëndetësore që ndikojnë Latinas dhe familjet e tyre. NLHN zhvillon programe të reja shëndetësore që ndihmojnë të nxisë sjellje të mirëqenies dhe të shëndetshme dhe qëndrimet brenda komuniteteve latin të vendit. Si dhe krijimin dhe promovimin e udhëheqjes dhe partneriteteve shëndetësore të komunitetit në mbarë vendin.

Faqja Personale:

http://www.nlhn.net

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni