Aleanca Kombëtare për Shëndetin hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

NAHH synon të përmirësojë shëndetin e komuniteteve hispanike dhe të punojnë me të tjerët për të siguruar shëndetin për të gjithë. Aleanca Kombëtare për Shëndetin hispanike është burimi kryesor i vendit i informacionit mbi shëndetin hispanike dhe një avokat shkenca bazuar në komunitet dhe shtyrë për shëndetin.

Faqja Personale:

http://www.hispanichealth.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni