Mexicans dhe amerikanët menduar bashku

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

Matt, meksikanë dhe amerikanë menduar së bashku, është një bi-nacional, organizatë jo-partizan dhe jo-fitimprurëse. Me një prani të fortë në të dy Meksikë dhe Uashington, DC, Matt është e angazhuar për një vizion të prosperitetit të përbashkët mes Mexicans dhe amerikanëve. Matt imagjinon, krijon dhe zbaton rezultati-nxitur programet dhe iniciativat të cilat ndryshojnë jetën çdo ditë.

Faqja Personale:

http://www.matt.org/english/~~V

Na Kontaktoni