Meksikan i Mbrojtjes amerikane ligjore dhe Fondi Arsimi

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga resurset ligjore .

MALDEF është kryesor latin e kombit juridik i të drejtave civile organizatë. Përshkruar shpesh si "firmë ligjore të komunitetit latin", MALDEF promovon ndryshimet shoqërore nëpërmjet avokimit, komunikimet, komuniteti arsimit, dhe kontestet në fushën e arsimit, punësimin, të drejtat e emigrantëve dhe qasjes politike.

Faqja Personale:

http://www.maldef.org/index.html

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni