Mahesh Lakshminarayanan | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Studjuesit .

Mahesh Lakshminarayanan

Mahesh Lakshminarayanan është një Planifikues Urban dhe Rajonal me një planifikim kryesor dhe konsulente inxhinieri firmë në Indi. Ai u diplomua me një diplomë Master në Planifikim nga Edward Shkolla Rutgers s Gallery J.Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike, dhe ka punuar për dy vjet me Departamentin e Qarkut Middlesex Planifikimit dhe gjithashtu mbi Projektin Emigrantëve Rutgers Infrastrukturës me Eagleton përpara se të vendosej përsëri në Indi në mars 2011.

Zonat e Mahesh të interesit përfshijnë zhvillimin e infrastrukturës dhe planifikimit mjedisor. Para se të vijnë në Rutgers University, Mahesh punuar shkurtimisht në tranzit në masë dhe projektet historike e ruajtjes në Indi. Ai gjithashtu ka një diplomë univerzitare në Planifikim Urban nga Jawarharlal Nehru Universitetin Teknologjik (Indi).

Na Kontaktoni