Lidhja e Qytetarëve të Bashkuara të Amerikës Latine

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

LULAC është më i vjetër dhe më e madhe Latino drejtat civile organizatë në Shtetet e Bashkuara. LULAC ka për qëllim të avancojë gjendjen ekonomike, niveli arsimor, ndikimi politik,, strehimin shëndetësor dhe të drejtat civile të popullsisë hispanike të Shteteve të Bashkuara.

Faqja Personale:

http://lulac.org/about/mission/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni