Punës Këshilli për të Amerikës Latine Avancimin

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga marrëdhënie pune .

LCLLA Kombëtar është një hispanike sindikale shoqatë që përfaqëson 1.4 milion meshkuj hispanike e punës dhe gratë në 43 sindikatat ndërkombëtare në 45 kapituj në 17 shtete dhe Porto Riko. LCLAA përpiqet të arrijë dinjitetin shoqërore, drejtësinë ekonomike dhe politike dhe standardet më të larta të jetesës për çdo punëtor hispanike.

Faqja Personale:

http://www.lclaa.org/~~V

Na Kontaktoni