LatinoJustice Puerto Rican Legal Defense dhe Fondi Arsimi

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

PRLDEF LatinoJustice kampionëve të një shoqërie të barabartë. Duke përdorur fuqinë e ligjit së bashku me avokim dhe edukimit, LatinoJustice PRLDEF mbron mundësi për të gjithë Latinët që të ketë sukses në shkollë dhe të punojnë, të përmbushë ëndrrat e tyre, dhe të mbështetur familjet dhe komunitetet e tyre.

Faqja Personale:

http://prldef.org/index.html

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni