Latin American Studimet Association (LASA)

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

LASA është Shoqata më e madhe profesionale në botë për individët dhe institucionet e angazhuara në studimin e Amerikën Latine. Me mbi 5500 anëtarë, tridhjetë për qind e të cilëve banojnë jashtë Shteteve të Bashkuara, LASA është një Shoqata që sjell së bashku ekspertë në Amerikën Latine nga të gjitha disiplinat dhe përpjekjet e ndryshme në punë, në të gjithë globin.

Lidhja e internetit: http://lasa.international.pitt.edu/

Na Kontaktoni