La Raza Centro Lega

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

La Raza Centro ligjor është një komunitet organizatë me bazë ligjore të përkushtuar për të fuqizuar komunitetet latin, emigrant dhe të ardhura të ulëta të San Franciskos për të avokuar për të drejtat e tyre civile dhe njerëzore. Ajo kombinon shërbime ligjore, organizimin, avokim, dhe shërbime sociale për të ndërtuar baze pushtet dhe aleanca drejt krijimit të një lëvizje për një shoqëri të drejtë.

Faqja Personale:

http://techforpeople.net/ ~ lrcl / index.php

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni