Gazeta e Migrim Ndërkombëtar dhe Integrim

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga lidhje të jashtme .

Gazeta e Migrim Ndërkombëtar dhe Integrim (Jimi) është një multidisiplinar i kolegëve-rishikohet revistë shkencore që boton dokumente origjinale kërkimore, diskutimet politike dhe recensione librash që rrisin të kuptuarit e zgjidhjes, e emigracionit dhe të integrimit dhe që të kontribuojë në zhvillimin e politikave.

http://www.springerlink.com/content/1874-6365

Na Kontaktoni