Jordan Wiley | Intern

16 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin e më gjerë .

Jordan Wiley është nga Veza liman Jersey Township e re, 22 vjeç. Aktualisht përfunduar shkollën shkallën e saj në Rutgers University Shkollën e Menaxhimit dhe marrëdhënieve të punës. Pas diplomimit në dhjetor, ajo planifikon të lëvizin për në grad të shkollë dhe ndjekin një diplomë master në vitin 2013.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni