Punë Mundësitë

+ SAALT është Punësimin!


- SAALT është Punësimin!
+ SAALT është Punësimin!

Hapja + part-time dygjuhëshe Job në Trenton
- Pjesa me kohë hapja dygjuhësh punë në Trenton
Hapja + part-time dygjuhëshe Job në Trenton

+ Rinj Stafi Qendra Prokurori Job

Qendra e re për të Drejtat e Fëmijëve emigrantit, në Universitetin e Çikagos School Juridik, është pranuar kërkesa për pozitën e Avokatit të Shtabit, që të fillojë në maj të vitit 2012. Bashkangjitur ju lutem gjeni njoftimin e punës. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem kontaktoni Alexandra Laguna, në të alaguna@law.uchicago.edu~~pobj ose 773-702-9560.

Download: Rinj Stafi Qendra Prokurori Job Description.pdf

- Young Stafi Qendra Prokurori Job
+ Rinj Stafi Qendra Prokurori Job

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni