Imigracioni Politika Center

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

Politika e Emigracionit Center (IPC) është hulumtim dhe krahun politik të Këshillit amerikan për Imigracionin. Misioni i IPC-së është që të formësojnë një bisedë racionale mbi emigracionin dhe integrimin e emigrantëve. Nëpërmjet hulumtimeve të tij dhe analizave, IPC ofron politikëbërësit, mediat, dhe publikut të gjerë me informata të sakta në lidhje me rolin e emigrantëve dhe politika emigracioni në shoqërinë amerikane. Raportet IPC dhe materialet janë shpërndarë gjerësisht dhe të mbështeten mbi të duke shtyp dhe politikë krijuesit.

Faqja Personale:

http://www.immigrationpolicy.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme.

Shiko Calendar

Na Kontaktoni