ImmigrationWorks

Jan 7, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga marrëdhënie pune .

ImmigrationWorks SHBA është një organizatë kombëtare avancimin e emigracionit reformë që punon për të gjithë amerikanët - punëdhënësve, punëtorëve dhe qytetarëve. Qëllimet e saj binjake: për të edukuar publikun në lidhje me përfitimet e emigracionit dhe për të ndërtuar një rrymë elektoratin baze ne favor të së drejtës më të mirë - pronarët e bizneseve dhe të tjerët nga të gjithë Amerikën të gatshëm të flasin dhe të kërkojnë një rishikim.

Faqja Personale:

http://www.immigrationworksusa.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni