Fëmijët emigrantë

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga lidhje të jashtme .

Princeton, NJ: E ardhmja e vëllimit më të fundit Fëmijëve, fëmijët e emigrantëve, paraqet informacione kritike në lidhje me fëmijët në familje emigrante në SHBA, dhe bën rekomandime që përfundimisht do të përmirësojnë mirëqenien e tyre.

Na Kontaktoni