Ibrahim Bouzine | Intern

16 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin e më gjerë .

Unë jam një student i tanishëm student në Departamentin e arkitekturës së peizazhit në Rutgers University në New Brunswick, New Jersey, pritet që të diplomohen në maj 2012. Unë jam 23 vjeç dhe kam lindur në Marok së hotspot madh turistik plazh, Agadir City. Unë tani aktualisht banojnë në Atlantik County, New Jersey, shtëpi Atlantic City, Resort Finest Amerikës Beach.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni