Zymbyl Miller

9 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Studjuesit .

Miller u bashkua me Programin për Imigracionin dhe Demokraci në nëntor 2011 si një Associate Research. Përgjegjësitë e saj përfshijnë, shkrimin propozim, studime, dhe menaxhimin e projektit. Ajo gjithashtu shërben si Fakultetin zëvendësues në Departamentin e latin dhe hispanike Studime Karaibe, shkolla e Arteve dhe Shkencave.

Ajo është aktualisht ndjek Master saj të Arteve në Shkenca Politike në Rutgers. Interesat e saj kërkimore përfshijnë Karaibet amerikan dhe politikën etnike në SHBA, gratë në politikë, SHBA penale reformat e drejtësisë dhe të politikave të emigracionit. Miller është një me kohë të pjesshme lektor me Rutgers University dhe ka paraqitur disa nga punimet e saj në konferencat e të gjithë Amerikën Latine dhe Karaibe.

Para se të bashkohej EPID, disa nga përvojat e kaluara Miller-së janë duke punuar për zyrtarët lokale, shtetërore dhe federale të zgjedhur nga Nju Jorku, imigrimin, mbledhjen e fondeve politike, zhvillimit, dhe të punojnë mbi reformën e drejtësisë penale.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni