Hispanic-Shërbyer Profesione Shëndeti Shkollat, Inc

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

HSHPS është një organizatë jo-fitimprurëse e themeluar në vitin 1996 në përgjigje të urdhrit ekzekutiv të Presidentit 12900, "Excellence arsimor për amerikanët hispanikë." Shoqata është themeluar me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore si një pjesë e "Agjendës së tyre hispanike Iniciativën për të Veprimit. "HSHPS aktualisht përfaqëson 23 shkollat ​​mjekësore dhe 3 shkolla të shëndetit publik.

Faqja Personale:

http://www.hshps.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni