Hispanas organizuar për Barazi Politike

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

SHPRESA është një organizatë jo-fitimprurëse, jo-partizane organizatë e angazhuar për të siguruar një zë kritik për Latinas për të zhvilluar rritjen e tyre personale, prosperitet dhe pushtet politik. Gjatë gjithë viteve, SHPRESA ka shërbyer komunitetit Latina me programimin e reja që ofron zhvillim udhëheqje, mundësi gjithë vendin networking, mësimit experiential, dhe një në një ndërveprim me zyrtarët vendor, shtetërore dhe federale dhe agjencive.

Faqja Personale:

http://www.latinas.org/site/c.qwL6KiNYLtH/b.2247283/k.BE35/Home.htm

Na Kontaktoni