Fondi hispanike bursa, (HSF)

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Fondi hispanike Bursave (HSF) është më e madhe hispanike bursë-dhënies organizatë në popull. HSF njeh dhe shpërblen studentët e pazgjidhura hispanike në arsimin e lartë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Porto Riko dhe Ishujt Virgin SHBA. Këta studentë të përfaqësojë çdo rajon të vendit, qindra e institucioneve të arsimit të lartë dhe në çdo segment të komunitetit hispanik. E themeluar në vitin 1975, HSF ka dhënë më shumë se 53.000 bursa të madhe se $ 89.000.000.

Lidhja e internetit: http://www.hsf.net/

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni