Shoqata hispanike e Kolegje dhe universitete, (HACU)

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

HACU është një shoqatë kombëtare përfaqësojnë kolegje dhe universitete të akredituara në Shtetet e Bashkuara ku studentë hispanike përbëjnë të paktën 25 për qind të regjistrimit të studentëve të përgjithshëm. Qëllimi HACU është për të sjellë së bashku kolegje dhe universitete, shkolla, korporatat, agjencitë qeveritare dhe individëve për të krijuar partneritete për: promovimin e zhvillimit të hispanike-shërbejnë kolegje dhe universitete, përmirësimin e aksesit për të dhe cilësia e mundësive postsecondary arsimore për studentët hispanike dhe takimi nevojat e industrisë, të biznesit dhe qeverisë përmes] zhvillimit dhe ndarjen e burimeve informacionit dhe ekspertizës.

Lidhja e internetit: http://www.hacu.net/hacu/default.asp

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  15
  Martohem me

  1. Neo 4:30 PM - afrikano - amerikanët
 3. Shkurt
  16
  Thu

  1. 02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit në Rrugën) - Të drejtat e migrantit në Meksikë

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni