Hispanike Shoqata Dentare

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shëndetësisë .

Si një zë udhëheqës për shëndetin oral hispanike, kishte ofron shërbimin, arsimimin, avokim, dhe udhëheqjen për eliminimin e pabarazive shëndetin oral në bashkësinë hispanike.

Faqja Personale:

http://www.hdassoc.org/~~V

Na Kontaktoni