Grantmakers merren me emigrantëve dhe refugjatëve

6 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga ne Ndryshme .

GCIR është një organizatë kombëtare anëtarësimi për financuesit duke kërkuar për të: "Mëso për çështjet aktuale me në thellësi analiza, raporte kërkimore, dhe të dhënave online, veglat, dhe burimeve të përshtatura posaçërisht për grantmaker; Lidhu me financuesit tjetër nëpërmjet programeve, mbledhjeve dhe konferencave që shqyrtojnë prirjet e mëdha të emigracionit dhe se si ato ndikojnë komunitetet e ndryshme;. dhe të bashkëpunojnë me kolegët e grantmaking mbi strategjitë që forcojnë emigrant lidhur me financimin në nivel lokal dhe kombëtar "

Faqja Personale:

http://www.gcir.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni