Shtetësia Rutgers


E ARDHSHME Drives CR:

Për informacion në lidhje me ngjarjet e ardhshme të ndihmës Shtetësisë Rutgers natyralizimit aplikimit, klikoni këtu për t'u bashkuar me listën tonë email vigjilent.

Shtetësia e kaluara ngjarjet Rutgers:

2011/04/19
2011/09/18
2011/10/01
2011/10/29
2012/04/14
2012/04/29
2012/10/20
2012/12/09
2013/03/10
2013/03/30
2013/04/06
New Brunswick
New Brunswick
Newark
Camden
Newark
New Brunswick
Camden
New Brunswick
New Brunswick
Camden
Newark

Për më shumë informacion rreth Shtetësinë Rutgers email CR@eagleton.rutgers.edu ose telefononi (848) 228-3361.

Thank You Shtetësia Rutgers Komuniteti Partneret!
ÇFARË:

Shtetësia Rutgers është një aplikim i lirë natyralizim asistencë projekti. Konceptuar nga studentët, fakultetit dhe stafit në Rutgers: Universiteti Shtetëror i Nju Xhersit dhe filloi në prill të vitit 2011, Shtetësia Rutgers thekson burimet e universitetit publik anije për të ofruar këshilla falas ligjore profesionale dhe të trajnuar aplikimit natyralizimit asistencë gjithë vendin. Nëpërmjet Shtetësinë Rutgers, banorët e ligjshëm të përhershëm (LPRs) qasje falas konsultime individuale me avokatët e imigracionit përvojë, njohuri, gjuhë asistencën e duhur aplikimit; pasaporta-sized fotografi; provë Pyetjet për nënshtetësinë dhe referime ESL. Deri më sot, Shtetësia Rutgers është vetëm e kombit aplikimi shtetësinë asistencë projekt i bazuar në një universitet shtetëror.PSE:

CR është e bazuar në besimin se qasja në shtetësinë e plotë të aplikuesve të kualifikuar përbën një bindëse lokale, shtetërore dhe interesit kombëtar. Qytetarët fitojnë më shumë dhe të paguajnë taksa më të larta. Ata janë gjithashtu më shumë gjasa të kenë sigurim shëndetësor dhe të bëhet e angazhuar civically në komunitetet e tyre. Vetëm qytetarët mund të votojnë.

Shtetësia Rutgers vë burimet e pakta për të punuar për të adresuar sfidat e natyralizimit, një proces frikshme bërë më shumë në vitet e fundit nga tag çmim të lartë, një sfiduese qytetar provim, një mbingarkuar infrastrukturës ligjore të shërbimit dhe gjithnjë i pranishëm kërcënimi i dëbimit të jo- qytetarët.


Vullnetarët:

E thënë thjesht, vullnetarë të bëjë të kandidojë për shtetësinë Rutgers. Alumni, studentë, stafi, shokët dhe fqinjët: Kontributi i tyre bujare të kohës, talenti dhe entuziazëm të bëjë projekti të jetë e mundur. Nëse praktikuesit individuale në praktikë private, juristët, përfaqësuesit e akredituar apo BIA apo të punonjësve të disa prej më të mëdha të bardha e shtetit firmave të ligjit këpucëve, ekspertiza e tyre është themeli i Shtetësisë Rutgers.


QËLLIMI:

Vetëm katër shtetet kanë një pishinë të madhe të banorëve Ligjore permanentë se Nju Xhersi - me 600,000. Që nga fillimi i tij, më shumë se 300 Shtetësia Rutgers Vullnetarët shërbyer mbi 700 LPRs nga 60 + kombet në tetë ngjarjet e asistencës aplikimit të vendosura në kampuset Rutgers në Camden, New Brunswick dhe Newark. Një tjetër 35 LPRs u betuan si qytetarë amerikanë në një ngjarje të natyralizimit priti me SHBA Shtetësisë dhe Imigracionit Shërbimi në nëntor 2011.

PARTNERËT:

Bashkimi ekspertizën e Ligjit Rutgers në Newark dhe CAMDEN me aftësitë gjuhësore, entuziazëm qytetare dhe tru kulturore të bashkësisë Rutgers, CR Parlays emrin Rutgers besuar për të ofruar ndihmë të besueshme aplikimit për natyralizim. Shih listën e plotë të partnerëve këtu .

ARDHMJA:

Tani, në vitin e dytë të saj pilot, vullnetarët dhe organizatorët janë duke u përgatitur për të kryer punën përpara me ngjarje të planifikuara në të gjitha tre kampuset Rutgers.

Nëse jeni të interesuar në mbështetjen CR, klikoni këtu për më shumë informacion.

Deri më sot, Shtetësia Rutgers ka shërbyer më shumë se 700 banorë të ligjshëm të përhershëm.


Pikat kryesore: