Future Latino Udhëheqësit Camp Ligji

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Future Latino Udhëheqësit Camp Ligji është një nëntë ditë program mbajtur nga HNBF në Uashington, DC dhe jep 25 studentëve latin të shkollës së mesme me mundësi për të mësuar më shumë për profesionin ligjor. Krijuar nga HNBF në vitin 2005, Camp Ligji ofron studentëve mundësi për të ardhur në DC dhe të mësojnë më shumë rreth procesit të aplikimit kolegj, të takohet me udhëheqës me ndikim latin, dhe turne kombëtar monumente dhe agjencitë e ndryshme qeveritare.

Kampi Ligji është ofruar me kosto të lirë! Nuk është një pakthyeshme pagesa prej $ 50 (heqja dorë nga tarifat janë dhënë në bazë të nevojës demonstruar) dhe kostoja e transportit për DC. HNBF është e angazhuar për të punuar me aplikantët e pranuara dhe familjet e tyre për të siguruar aftësinë e tyre për të marrë pjesë.

Kjo është një mundësi fantastike për studentët latin të shkollave të mesme që janë të interesuar në ligjin për të udhëtuar në Uashington dhe të lidheni me kolegët e tyre nga i gjithë vendi, si dhe plotësojnë Latinët e tjera të suksesshme.

Lidhja e internetit: http://www.hnbf.org/FLLLCGeneral.aspx

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni