Elisa N. Baeza | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Studjuesit .

Elisa N. Baeza

Elisa Baeza po ndjek një Master i Politikave Publike në Shkollën Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike në Rutgers. Interesat e saj janë në zhvillimin e komunitetit, në mënyrë më specifike në kapital ekonomik, strehim të përballueshme, dhe të aseteve të zhvillimit të ulët mes-për-të moderuar familjeve me të ardhura urbane. Ajo është një tjetër diplomuar me infrastrukturën e Emigrantëve projektit Harta Rutgers.

Para Bloustein, Elisa punuar si një ofrues të shërbimit të drejtpërdrejtë në homeownership përballueshme dhe fushat e zhvillimit të të rinjve, ku ajo shërbeu ulët-to-të moderuar të ardhurat dhe popullsinë e imigrantëve në rrethin e Misionit dhe sektorit juglindje të San Francisco, CA.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Korrik
  13
  Fri

  1. 10:00 am Family SPAN Fun Day 2012 @ House Park të New Jersey
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni