Arsimi, Studentët e emigrantëve, Studentët refugjatëve, dhe anglisht Nxënësit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Ky vëllim tërheq vëmendjen në si mësues në të dyja nivelet fillore dhe të mesme mësojnë, avokojnë për të, dhe të mësojnë nga dhe rreth studentët emigrantë, fëmijët e emigrantëve, familjet e tyre, dhe të refugjatëve dhe familjet e tyre, shumë prej të cilëve janë edhe nxënësit e gjuhës angleze. Të përbashkëta për të gjitha kontributeve në këtë vëllim është qëndrimi që edukatorët dhe mësuesit mund të përmirësojë arsimin për refugjati emigrant,, dhe studentët e nxënësit angleze gjuhësore.

Lidhja e internetit: http://nsse-chicago.org/yearbooks.asp?cy=2010

Arsimi, Studentët e emigrantëve, Studentët refugjatëve, dhe anglisht Nxënësit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga lidhje të jashtme .

Arsimi, Studentët e emigrantëve, Studentët refugjatëve, dhe anglisht Nxënësit
Ky vëllim tërheq vëmendjen në si mësues në të dyja nivelet fillore dhe të mesme mësojnë, avokojnë për të, dhe të mësojnë nga dhe rreth studentët emigrantë, fëmijët e emigrantëve, familjet e tyre, dhe të refugjatëve dhe familjet e tyre, shumë prej të cilëve janë edhe nxënësit e gjuhës angleze. Të përbashkëta për të gjitha kontributeve në këtë vëllim është qëndrimi që edukatorët dhe mësuesit mund të përmirësojë arsimin për refugjati emigrant,, dhe studentët e nxënësit angleze gjuhësore.

http://nsse-chicago.org/yearbooks.asp?cy=2010

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  29
  Martohem me

  1. 02:00 Vlerësoni Brand juaj: Si të Vlerësoni Brand jofitimprurës juaj për të krijuar një strategji efektive Marketing
Shiko Kalendari »

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni