East Coast Asian American Student Union

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

ECAASU synon për të frymëzuar, edukuar, dhe fuqizimin e ata të interesuar në çështjet aziatike amerikane. Ajo përcakton qëllimet për të forcuar organizatat aziatike amerikane studentore nëpërmjet komunikimit ndëruniversitar në mënyrë që të shërbejë nevojave sociale dhe arsimore të studentëve aziatike amerikane, për të avancuar barazinë sociale të pakicave duke eliminuar paragjykimet dhe diskriminimin, mbrojtjen e të drejtave njerëzore dhe qytetare, dhe luftimin e racizmit dhe urrejtjes Krimet nga veprimtarive të lejuara sipas nenit 501 (c) (3) të Kodit, për të inkurajuar amerikanët aziatike për të marrë pjesë në procesin zgjedhor përmes jo-partizane dhe të paanshëm regjistrimin e votuesve, të merrni-nga-e-votë, dhe disqet edukimit të zgjedhësve që nuk janë të kufizuar në një periudhë zgjedhore dhe janë kryer në më shumë se pesë shtete, dhe për të nxitur ndërtimin e komunitetit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë në mesin e amerikanëve aziatike me nacionaliteteve të ndryshme dhe të gjithë njerëzit të ngjyrës.

Faqja Personale:

http://www.ecaasu.org/site/

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni