Organizatat studentore në Rutgers University

Rutgers University, në shtëpi i Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci, është e njohur në nivel kombëtar për shumëllojshmërinë etnike të trupit të saj të studentëve .

Përtej angazhimeve të tyre akademike, shumë studentë Rutgers bërë kohë për t'u angazhuar me organizata kampus bazë etnike, fenë, kombësinë apo trashëgimisë.

GLP group

Këto organizata gjallëroj jetën e universitetit: hosting ngjarje kulturore, udhëheqjen e fushatave politike, ngritjen e fondeve dhe organizimin e aktiviteteve vullnetare.Lista EPID i organizatave drejtësisë etnike, emigrant, dhe sociale aktive në kampus është këtu:

+ New Brunswick Lista

Klubi arab Kulturore
Email: acc.rutgers @ gmail.com

Klubi armen
Site: Facebook
Email: asgulian@eden.rutgers.edu

Asian Këshilli Studentor
Site: http://rutgersasc.org/~~V
Email: rutgersasc@gmail.com

Shoqata e indianëve
Site: http://ruair.tk/
Email: dhshah@eden.rutgers.edu

Shoqata e Studentëve Filipine
Email: raps.awesome @ gmail.com

Baps Campus Fellowship Of Rutgers
Email: chiragp3@eden.rutgers.edu

Bengalisht Studentët Shoqata
Site: http://www.rubsa.com/
Email: rubsa@eden.rutgers.edu

Bhakti-Shije e lartë
Site: http://www.bhakticlub.org/~~V
Email: info@bhakticlub.org

Qendrore dhe South American Aleanca
Email: casaavp@yahoo.com~~V

Kineze Christian Fellowship
Site: http://eden.rutgers.edu/ ~ ruccf /
Email: ccf.salt @ gmail.com

Organizata kineze Student
Site: http://rcssa.rutgers.edu/
Email: rutgerscso@gmail.com

Kopte Ortodokse Fellowship
Site: http://cof.rutgers.edu/
Email: copticof@eden.rutgers.edu

Dallueshme Identiteti Formosan
Email: rutgers.dfi @ gmail.com

Douglass aziatike Shoqata e Grave
Email: rutgersdawa@gmail.com

Fusion: Bashkimi Rutgers e Personave të përziera
Site: Facebook

Hindu Studentët Këshilli
Site: http://hindustudentscouncil.org/~~V
Email: info@hindustudentscouncil.org

Ileret Arsimi Shoqata
Email: ileret.edu.assoc @ gmail.com

Indian Christian Fellowship
Site: http://ruicf.rutgers.edu/
Email: lkoshy@eden.rutgers.edu

International Student Association
Email: isa_mail@email.rutgers.edu

Jain Shoqata
Email: jar.rutgers @ gmail.com

Japanese Shoqata Kulturore
Site: http://rutgersjca.org/~~V
Email: ru.nb.jca @ gmail.com

Crusade Korea Campus Për Krishtin
Emali: rukccc@gmail.com

Korean Katolike Rrethi
Email: koreancatholiccircle@gmail.com

Korean Christian Fellowship
Email: phillipl@eden.rutgers.edu

Grupi Korean Kulturore
Site: www.rkcg.org
Email: chloee@eden.rutgers.edu

Studentët Korean Shoqata
Site: http://rutgersksa.com/
Email: rukoreanstudents@gmail.com

Latin American Student Organization
Site: http://laso09-10.webs.com/
Email: laso.president2010 @ gmail.com

Këshilli latin Student
Site: http://www.eden.rutgers.edu/ ~ lsc2000 /
Email: lsc.cochairs @ gmail.com

Latinët Unidos En Poder
Site: MySpace , Facebook

LLEGO, Njerëzit LGBTQQIA të Color Bashkimit në Rutgers
Site: Facebook

Shoqata e Malajzisë Student
Email: alialman@eden.rutgers.edu

Shoqata pakistanez Student
Site: Facebook /
Email: contact@rutgers-psa.com

Persian Kulturore Club
Site: http://events.kodoom.com/en/the-rutgers-persian-cultural-club/1902/o/
Email: rupersian@gmail.com

Polonisht Club
Site: http://www.rupolish.rutgers.edu/
Email: mjgala@eden.rutgers.edu

Rutgers Organizimi i Nippon Studentët
Site: http://www.eden.rutgers.edu/ ~ rons4evr /
Email: rurons@gmail.com

Rutgers Bashkimi Estudiantil Puertorriquena
Site: Facebook
Email: go.ruep @ yahoo.com

Rutgers Unioni i Studentëve kubane amerikane
Site: http://www.eden.rutgers.edu/ ~ rucas / , Facebook
Email: rucas_rutgers@yahoo.com~~V

Sociedad Estudiantil Dominicana
Site: Facebook
Email: ru.sed92 @ gmail.com

Shoqëria Of Men Amerikës Latine
Site: Facebook
Email: slam.president @ gmail.com

Shoqata e Inxhinierëve hispanike
Site: http://www.rushe.rutgers.edu/
Email: josefer@eden.rutgers.edu

Taiwanese American Student Association
Site: http://www.rutgerstasa.org/~~V
Email: rutgers.tasa @ gmail.com

Studentët turq Shoqata
Site: http://rutgsa.wordpress.com/about/
Email: merveunuvar@gmail.com

Studentët ukrainas Club
Site: http://ukrainians.rutgers.edu/
Email: rusc@eden.rutgers.edu

Uniteti Unidad Kulturore
Email: unidadcultural@hotmail.com

Vietnamisht Student Association
Site: http://www.eden.rutgers.edu/ ~ VSA /
Email: vsa.rutgers @ gmail.com

West Indian Organizimi Student
Site: http://wisoru.webs.com/
Email: wisoru@gmail.com

^ Kthehu në krye


- New Brunswick Lista
+ New Brunswick Lista

Na Kontaktoni