Ofruesit e shërbimeve juridike

Kjo është një listë e disa jo-fitimprurëse ofruesit e shërbimeve juridike dhe avokatët privatë që ofrojnë shërbime të natyralizimit në New Jersey. Kjo listë është bazuar në informacionin e dhënë nga Kapitulli New Jersey të Shoqatës Amerikane të Avokatëve Emigracionit. Rutgers University është duke siguruar këtë listë për lehtësi e pjesëmarrësve në këtë ngjarje Rutgers Shtetësinë. Rutgers University nuk i miraton ose pretendojnë të kenë njohuri personale të aftësive të atyre të listuara.

Shkarko PDF


Në shkallë vendi

Emigracioni Avokatët Shoqata Amerikane
Avokat Emigracioni kërko në dispozicion në www.ailalawyer.com

Newark Zona

Shërbimi Komiteti Amerikan Miqtë
Emigrant Programi për të Drejtat
89 Rruga e Tregut, Kati 6
Newark, NJ 07102
Tel. (973) 643-1924
Fax. (973) 643-8924

Organizata bamirëse katolike e Newark
976 Broad Rruga
Newark, NJ 07102
Tel. (973) 733-3516
Fax. (973) 733-9631
Ju lutemi të telefononi përpara për të mësuar në lidhje me tarifat dhe të ecin-në periudhat e konsultimit.
Anëtarët e stafit flasin spanjisht, frëngjisht, dhe kreolisht.
Kanë përvojë të analizuar pasojat e emigracionit i dënimeve penale

Zona e reja Brunswick

Sherbime ligjore të Nju Xhersit
100 Drive Metroplex në Plainfield Avenue
Edison, NJ 08818
Zyra: (888) 576-5529 (Toll Free), (732) 572-9100
Fax: (732) 572-0066

Sherbime hebrenj Family profesionale
32 Ford Avenue, kati 2
Milltown, New Jersey 08850
Telefon: 732-777-1940
Fax: 732-777-1889

Camden Zona

Qendra Camden për Ligj dhe Drejtësi Sociale
Emigracioni Sherbime Zyra
126 North Broadway, Kati 2
Camden, NJ 08103
Tel. (856) 583-2950
Fax. (856) 583-2955

Atlantic City Zyra
9 North Georgia Avenue
Atlantic City, NJ 08401
Tel. (609) 348-2111
Fax. (609) 348-4128
Walk-ins vetëm të enjten.