Mbështetje CR

Shtetësia Rutgers thekson burimet e universitetit anije publik New Jersey për të plotësuar nevojat e pothuajse 500.000 banorë ligjorë të Përhershëm të cilët bëjnë shtëpitë e tyre këtu.

Ne jemi duke kërkuar individë private, si dhe partnerëve publikë dhe të korporatave për të zgjeruar këtë përpjekje.
Për të mësuar më shumë rreth asaj se si ju apo organizata juaj mund të bashkohen në këtë përpjekje, ju lutem telefononi Bognar Jennifer në 732-932-9384 ext. 268 ose email: jfbognar@rutgers.edu .

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  16
  Thu

  1. 02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit në Rrugën) - Të drejtat e migrantit në Meksikë
 3. Shkurt
  20
  Mon

  1. 19:30 ashtuquajturat im Armiku Film Screening

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni