Ofruesit e Shërbimeve Ligjore

> Shkarko <PDF

Ofruesve të lirë dhe të ulët të COST New Jersey TË SHËRBIMEVE LIGJORE

NB: rregulloreve federale thotë se disa organizata mund të shërbejë vetëm banorët e ligjshëm të përhershëm dhe qytetarëve amerikanë. Telefononi për të gjetur nëse një organizatë mund të përmbushin nevojat tuaja.

1. African Organizata hispanike Emigracioni
4815 Westfield Avenue, Pennsauken, NJ 08110
Telefon: 856-324-5098
Faqja Personale: http://ahiolaw.org/~~V
Email: info@ahiolaw.org

2. American Miqtë Shërbimi Komiteti
89 Rruga e Tregut, Newark 6 Floor, NJ 07102
Telefon: 973-643-1924
Faqja Personale: http://afsc.org/office/newark-nj
Email: irpnewark@afsc.org

3. Camden Qendra për Ligjin dhe Drejtësinë Sociale
9 N. Gjeorgji Avenue, Atlantic City, NJ 08401
Telefon: 609-348-2111
Faqja Personale: http://www.cclsj.org/~~V
Email: info@cclsj.org

126 N. Broadway, Kati 2, Camden, NJ 08102
Telefon: 856-583-2950
Faqja Personale: http://www.cclsj.org/~~V
Email: info@cclsj.org

4. Organizata bamirëse katolike të Camden
1845 Hadonit Avenue, Camden, NJ 08103
Telefon: 856-342-4161
Faqja Personale: http://www.catholiccharitiescamden.org/~~V

9 N. Gjeorgji Avenue, Atlantic City 08.401
Telefon: 609-345-3448
Faqja Personale: http://www.catholiccharitiescamden.org/~~V

5. Organizata bamirëse katolike të Metuchen
56 Throop Avenue, New Brunswick, NJ 08901
Telefon: 732-214-8743
Faqja Personale: http://www.ccdom.org/~~V

271 Smith Street, Perth Amboy, NJ 08861
Telefon: 732-826-9160
Faqja Personale: http://www.ccdom.org/~~V

430 Jugut Main Street, Phillipsburg, NJ 08865
Telefon: 908-777-3730
Faqja Personale: http://www.ccdom.org/~~V

6. Organizata bamirëse katolike e Newark-Peshkopi Francis Qendra për Shërbimet e Emigracionit
976 Broad Street, Newark, NJ 07102
Telefon: 973-733-3516
Faqja Personale: http://www.ccannj.com/
Email: Catholic-Charities@ccannj.org

7. Organizata bamirëse katolike të Paterson
24 DeGrasse Street, Paterson, NJ 07505
Telefon: 973-279-7100
Faqja Personale: http://www.catholicharities.org/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

8. Organizata bamirëse katolike të Trenton
200 Monmouth Avenue, Lakewood, NJ 08701
Telefon: 732-363-5322
Faqja Personale: http://www.catholiccharitiestrenton.org/~~V

149 Veriut Warren Street, Trenton, NJ 08608
Telefon: 609-394-8299
Faqja Personale: http://www.dioceseoftrenton.org/justice/migration.asp
Email: jyurkanin@aol.com

705 2nd Avenue, Asbury Park, NJ 07712
Telefon: 732-869-1634
Faqja Personale: http://www.dioceseoftrenton.org/justice/migration.asp

9. Komuniteti i Veprimit Çështjeve Sociale, Inc
84-86 Mill Street, Paterson, NJ 07501
Telefon: 973-523-5452
Email: casaprogram.carmen @ hotmail.com

10. El Centro de Recursos Para familiasa e Bamirësive Katolike
327 S. Broad Street, Trenton NJ 08608
Telefon: 609-394-2056
Faqja Personale: http://www.catholiccharitiestrenton.org/~~V

11. El Centro Hispanoamericano
525 E. Front Street, Plainfield, NJ 07060
Telefon: 908-753-8730
Faqja Personale: http://www.elcentronj.org/~~V
Email: elcentronj@gmail.com

12. Emigracionit dhe Shtetësisë Amerikane Organizata
647 Main Avenue, Suite 205, Passaic, NJ 07055
Telefon: 973-472-4648
Faqja Personale: http://www.iaco.us/news/index.php
Email: info@iaco.us

13. Instituti Ndërkombëtar të New Jersey
1 Journal Square Plaza, Kati 4, Jersey City, NJ 07306
Telefon: 201-653-3888 ext.120
Faqja Personale: http://iinj.org/our-services/our-legal-services/
Email: olmoret@iinj.org

14. Familja hebre dhe Shërbimet profesionale e Middlesex
32 Ford Avenue, Kati 2, Milltown, NJ 08850
Telefon: 732-777-1940
Faqja Personale: http://www.jfvs.org/~~V
Email: debbya@jfvs.org

15. Fëmijët në Nevojë e Mbrojtjes
65 Livingston Avenue Lovenshtein PC Sandler, lloj-Newark, Roseland, NJ 07068
Telefon: 862-926-2080
Faqja Personale: http://www.supportkind.org/~~V
Email: info@supportkind.org

16. La Casa De Don Pedro - Qendra II
39 Broadway, Newark, NJ 07104
Telefon: 973-481-4091
Faqja Personale: http://www.lacasanwk.org/about-us/overview/

17. Shërbimet ligjore të New Jersey
100 Drive Metroplex, Edison, NJ 08818
Telefon: 732-572-9100
Faqja Personale: http://www.lsnj.org/~~V
Email: legalhelp@lsnj.org

18. Lutheran Social Ministritë e New Jersey - Emigracioni dhe Programi për Refugjatë
189 S. Broad Street, Trenton, NJ 08608
Telefon: 609-393-4900
Faqja Personale: http://www.lsmnj.org/~~V

Burimet:

Emigracioni mbron jo-fitimprurëse Qendra Burimore:
http://www.immigrationadvocates.org/nonprofit/legaldirectory/search?state=NJ&county=8435&x=18&y=15

Departamenti Amerikan i Drejtësisë, Lista e Organizatave BIA-s akredituar:
http://www.justice.gov/eoir/statspub/raroster_files/raroster_orgs_reps_state_city.htm # RI + JERSEY

Përditësuar më, 12/11.

Na Kontaktoni