Shtetësia Rutgers

Numrat

Sipas Departamentit të Sigurisë Kombëtare, 500.000 LPRs meta, banorët e ligjshëm të përhershëm ose mbajtësit greencard) jetojnë në New Jersey. Vetëm katër shtetet kanë aksionet më të larta të LPRs. Deri më sot, corps Shtetësinë Rutgers 'e avokatëve të emigracionit me përvojë dhe posaçërisht të trajnuar vullnetarë kanë ndihmuar më shumë se 250 qytetarë të ardhshëm amerikanë nga 50 vende.


PARTNERËT

Shtetësia Rutgers është një projekt i Programit Eagleton mbi Imigracionin dhe Demokraci, Rutgers Ligji Shkolla - Camden; Rutgers Ligji Shkolla - Newark, Qendra për Migracionin dhe qytetit Global Angazhimi qytetar dhe Partneritetet Arsimi Shërbimit CESEP) Program dhe Zv Associate Presidenti i Partneriteteve akademike dhe publike në Arte dhe humane; The Fondacioni Bonner, si dhe Shtetësia Tani! (University of New York).


> Lexo më shumë mbi "Rutgers undergrad reflekton mbi CR Përvoja Newark"

Përkthyes

Na Kontaktoni