Burimet për studentët pa dokumenta

Studentë pa dokumente janë studentë, të cilët nuk janë shtetas amerikanë, ose banorët e ligjshëm, por dëshirojnë të ndjekin arsimin e lartë në SHBA. Ata shpesh përballen me vështirësi me pranimin, mësimi dhe ndihmë financiare.


Më poshtë janë burime që janë në dispozicion për të ndihmuar studentët e ndihmës pa dokumenta:

Depo e Burimeve për studentët pa dokumenta nga Kolegji Bordit (pdf)


Më poshtë janë informatat e fundit në lidhje me studentët pa dokumenta:

20 qershor 2012 - Administrata Obama njofton Ndryshimet në Politikën Drejt Rinisë padokumentuar

Ngjarjet e ardhshme

 1. Korrik
  19
  Thu

  1. 05:00 shtyrë pm Veprimi Forum në New Brunswick @ Bordit të Veprimit Puerto Rican
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni