Udhëkryq e Botës: New amerikanët në Middlesex County, NJ

PËRMBLEDHJE EKZEKUTIVE

Në sajë të emigrantëve të saj, popullsia Nju Xhersi - dhe Middlesex'S qarkut brenda saj - është e madhe, në rritje dhe jashtëzakonisht të ndryshme.
Mbivendosur në SHBA, ku 1 në 7 ardhurve bëjnë shtëpitë e tyre, dhe në New Jersey, ku 1 në 5 banorë emigruar nga vendet e tjera, 1 në 3 banorë Middlesex Qarqeve është një emigrant.
Në këtë shkallë, emigracioni ofron mundësi të mëdha dhe paraqet sfida kritike. Si ne të përmbushur këto sfida ka pasoja dramatike për të ardhmen tonë të përbashkët ...
Të gjithë banorët e New Jersey paguajnë taksat: e tatimit në pronë, nganjëherë si një pjesë të qirasë; taksa e shitjes në blerjet e përditshme, si edhe tatimet e tjera federale, shtetërore dhe lokale. Këto kontribute do të jenë kritike për programe të tilla si sigurimet shoqërore gjatë dekadave të ardhshme. Ekonomistët llogarisin se NJ vetëm merr 450.000.000 $ në të ardhurat tatimore nga emigrantët pa dokumenta.

"Bad Apple" Punëdhënësit kërcënojnë të gjithë punëtorët

Zbatimi me njolla e ligjeve të punës ekzistuese lejojnë punëdhënësit shfrytëzuese të vij pagës minimale dhe kërkesat e jashtë orarit. Kjo dhemb punëtorë vendas dhe emigrant ashtu ...


> Download Përmbledhje Ekzekutive

> Shkarko Raportin e plotë

Na Kontaktoni