Praktikat

Studentë dhe të diplomuar mund të kontaktoni EPID për informacion në lidhje me praktika. Dërgo rinisë dhe të mbuluar letër, duke përfshirë edhe zonën e (S) të interesit, në amann@rutgers.edu~~pobj

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni